SOLVING PROBLEMS
– EXECUTING SOLUTIONS

SOLVEX

Vad vi gör

Solvex är ett Industrial Engineering-företag med missionen att göra företag enklare, lönsammare samt mera hållbara. Med våra tjänster möjliggör vi för kunderna effektivare operativa- och informationsprocesser som resulterar i reducerade kostnader samt miljöavtryck.

Om ni söker en pålitlig partner som genomför era utvecklingsprojekt på ett strukturerat och kontrollerat sätt från början till slut, är Solvex det rätta valet.

Referenser

Tjänster

Research and Analytics

Genom att utnyttja kraften i data kombinerat med insikter från verkstadsgolvet får du värdefulla insikter som hjälper er att hitta de mest kostnadseffektiva sätten att förbättra din verksamhet. 

Den kvantitativa och kvalitativa analysen resulterar i en solid nulägesanalys som används som ryggrad för framtida förbättringar.

Industrial Engineering

Vi hjälper företag att uppnå världsklass produktion med vår Industrial Engineering tjänst. Tillsammans optimerar vi er produktion genom att utveckla era processer och system.

Project Management

Har ni ett projekt som borde startas, men ni är upptagna med annat och tiden rinner iväg? Solvex erbjuder kostnadseffektiv, välplanerad och välorienterad projektledning. 

Vi använder oss av beprövade metoder och projektmodeller som grund för genomförande, detta för att säkerställa ett kontrollerat och effektivt projekt.

Aktuellt

SOLVEX

Vårt team

Jonas Grankulla

CEO & Co-founder
jonas@solvex.fi
+358 50 465 6558

Frank Enqvist

Project Manager & Co-founder
frank@solvex.fi
+358 40 373 4796

Leo Byskata

Industrial Engineer
leo@solvex.fi
+358 50 495 8777