Ökad effektivitet
med hjälp av
smartare processer

 

Människocentrerad och data-driven företagskonsultering som ger dig klarhet och insikt.

SOLVEX

Vad vi gör

Solvex är ett konsultföretag specialiserat på processutveckling med missionen att göra företag enklare, effektivare samt mer lönsamma.

Med våra tjänster möjliggör vi effektivare operativa- och digitala processer som resulterar i reducerade kostnader för våra kunder.

Om ni söker en pålitlig partner som genomför era utvecklingsprojekt på ett strukturerat och kontrollerat sätt från början till slut, är Solvex det rätta valet

Tjänster

Processanalys

Genom att utnyttja kraften i data kombinerat med insikter från verkstadsgolvet får ni värdefulla insikter som hjälper er att hitta de mest kostnadseffektiva sätten att förbättra er verksamhet.

Den kvantitativa och kvalitativa analysen resulterar i en solid nulägesanalys som används som ryggrad för framtida förbättringar.

Processutveckling

Vi hjälper ert företag att uppnå världsklass produktion med hjälp av våra processutvecklings tjänster.

Genom att använda principer från bl.a. lean six sigma, hjälper vi er att hitta och eliminera slöserier i er produktion och övriga affärsprocesser.

Digitalisering

Med vår processorienteradade digitaliseringstjänst säkerställer vi att gapet mellan system, process och människan täcks.

Vi kartlägger era nuvarande processer & informationsflöden för att hjälpa er finna slöserier i informationsprocesser.

Efter den digitala gap analysen utformar vi tillsammans en digitaliseringsstratgi och hjälper er med val av verktyg samt implementering.

NÅGRA AV VÅRA KUNDER

OSTP

“Systematiska, effektiva och högkvalitativa tjänster. Era implementationstjänster skiljer sig verkligen från andra konsultbyråer “

Anders Brännbacka – Operations Development Manager

SOLVEX

Vårt team

Vi har erfarenhet inom utveckling och förbättring av produktioner, produktutveckling, projektledning, lean six sigma samt utveckling av digitala lösningar inom tillverknings- och byggnadsindustrin. Kontakta oss idag för att höra hur vi kan hjälpa er.

Frank Enqvist

Project Management & Sales
frank@solvex.fi
+358 40 373 4796

Robert Enqvist

Industrial Engineer
robert.enqvist@solvex.fi
+358 50 466 6923

Jonas Grankulla

CEO
jonas@solvex.fi
+358 50 465 6558